iMOOW!

Et aktionsforskningsprojekt om motion og bevægelse i folkeskolen

Forfattere

  • Kasper Lasthein Madsen VIA University College

DOI:

https://doi.org/10.7146/ffi.v33i1.111397

Resumé

Artiklen giver et indblik i aktionsforskningsprojektet iMOOW!, der arbejder med at udvikle viden og praksis, der kan hjælpe lærere og pædagoger til at integrere motion og bevægelse i folkeskolen. Her beskrives forskningsprocesserne, som sigter på at nuancere og transformere viden om motion og bevægelse i skolen til pædagogisk praksis, der spiller sammen med den virkelighed, der eksisterer i skolen. Projektet består af en aktionsforskningscyklus, hvor lærere, pædagoger og forskere i samspil udvikler, afprøver og reflekterer over bevægelse og motion i skolen.

Forfatterbiografi

Kasper Lasthein Madsen, VIA University College

Ansat på VIA University College og indskrevet som Ph.d. studerende på Norges Idrettshøgskole. Tidligere ansat som projektmedarbejder i DIF, gymnasielærer i idræt og dansk samt lærer på Nordjyllands Idrætshøjskole. Har i sit forskningsprojektet særligt fokus på bevægelse, læring og dannelse.

Downloads

Publiceret

2018-09-17

Citation/Eksport

Madsen, K. L. (2018). iMOOW! Et aktionsforskningsprojekt om motion og bevægelse i folkeskolen. Forum for Idræt, 33(1), 117–132. https://doi.org/10.7146/ffi.v33i1.111397

Nummer

Sektion

Forum for Idræt - Generelt