Fortsatte studier over den nordiske stednavnetype lev (löv) II - SØNDERGAARD, BENT (Fortid og Nutid, 1975)
Dansk stednavneforskning har fra tidsskriftets start i 1914 haft et forum i Fortid og Nutid. I forlængelse af en tidligere undersøgelse (Fortsatte studier over den nordiske stednavnetype lev l, Festskrift til Kristian Hald, 1974, s. 145 ff.) søger dr. phil. Bent Søndergaard, Tønder, i denne artikel at nå frem til en relativ datering af stednavnetypen lev. »god metod fordrar, att man ej vid åldersbestämningar går längre tillbaka i tiderna än vad materialet fordrar« (Jöran Sahlgren i Hälsingborgs historia, I p. 110).