SIGRID CHRISTIE: DEN LUTHERSKE IKONOGRAFI I NORGE INN- TIL 1800. I—II. Oslo 1973 - Johannsen, Hugo (Fortid og Nutid, 1975)
SIGRID CHRISTIE: DEN LUTHERSKE IKONOGRAFI I NORGE INN- TIL 1800. I—II. Oslo 1973. To bind, som indgår i værket NORGES KIRKER (udg. af rigsantikvaren i serien NORSKE M1NNESMERKER). Bind I: 221 s. + 72 jig. og 30 skematiske plancher; II: 269 s. + 475 jig. No. kr. 425.