GUDRUN ANDRESEN: DANSKE BONDESKJORTER FRA CA. 1770 TIL CA. 1870. Eget forlag 1974. 44 s., ill., kr. 21. AXEL MUNCH: BORNHOLMSKE FOLKEDRAGTER OG GAMLE HAANDARBEJDER. William Dams Boghandel, Rønne 1974. 64 s., ill., kr. 48,50. ELISABETH MUNKSGAARD: OLDTIDSD - Rasmussen, Holger (Fortid og Nutid, 1975)
GUDRUN ANDRESEN: DANSKE BONDESKJORTER FRA CA. 1770 TIL CA. 1870. Eget forlag 1974. 44 s., ill., kr. 21. AXEL MUNCH: BORNHOLMSKE FOLKEDRAGTER OG GAMLE HAANDARBEJDER. William Dams Boghandel, Rønne 1974. 64 s., ill., kr. 48,50. ELISABETH MUNKSGAARD: OLDTIDSDRAGTER. Nationalmuseets forlag 1974. 207 s., ill., kr. 92. AAGOT NOSS: JOACHIM FRICHS DRAKTAKVAREL- LAR. Det norske samlaget 1973. 135 s., ill., indb. no. kr. 85,—.