Arkitekturhistorisk Litteratur 2 - J., C. A. (Fortid og Nutid, 1916)
Beckett, Francis: Frederiksborg, Bd. II: Slottets Historie Lüsberg, Bering: Rosenborg og Lysthusene i Kongens Have Lorenzen, V. : De danske Franciskanerklostres Bygningshistorie Mackeprang, M. : Arkitekturhist. Afhandl, i Aarb. f. n. O. 1914 Neergaard, C.: Næstved St. Peterskloster Redslob, Edwin: Alt —Dänemark