Lokalhistorien i søkelyset - Fladby, Rolf (Fortid og Nutid, 1974)
Dybdahl, Vagn: Lad os afskaffe lokalhistorien Hesselager, Lise: Danske småtryk i Det kgl. Bibliotek Jensen, Bernhardt: Storkommunen og det lokalhistoriske arbejde Malmberg, Per: Belgierne i Hellebæk Prange, Knud: - Fra »frucktbar Herlighed« til herlig frugtbarhed - Lokalhistorie og undervisning - Slægt - miljø - samfund