Lokalhistorisk metode - Prange, Knud (Fortid og Nutid, 1974)
Anmeldelse af: Danielsen, Rolf: Geografi og lokalhistorie Fladby, Rolf: Hvordan kan bygdehistorien disponeres? Hansen, Jens Christian: Geografi og lokalhistorie