Arkivfortegnelser fra Fyn - Linde, Helle (Fortid og Nutid, 1974)
Anmeldelse af: Avnslev-Bovense kommunale arkiv 1803-1970 Bogense kommunale arkiv 1869-1970 Magistratsarkiver indtil 1868 i Landsarkivet for Fyn Stikordsregister til fynske kommunalarkiver