J. Winther: Lindø. En Boplads i Danmarks yngre Stenalder; Københavns Slagterlaug 1451-1926; - Redaktionen, - (Fortid og Nutid, 1927)
Ny Literatur vedrørende Almuekultur og Folkeminder 1925-26; J. Winther: Lindø. En Boplads i Danmarks yngre Stenalder; Københavns slagterlaug 1451-1926; Danmarks bogbindere gennem 400 år; Hjørring Bys Historie indtil det 19. Aarh. Midte; Danmarks Helligkilder; Hyrdedrenge og Hyrdedrengeliv; Historiske Oplysninger om Tommerup Sogn; Det juridisk-praktiske Selskab 1749-1863; Slægten Permin i Danmark; De rette Messeklæder. Bidrag til Kirkeklædernes Historie; Chr. IV’s Tøjhus; Det danske Folks Historie; Odense Bys Historie; Hillerød By;