Tilsynekomsten af den engelske Assam-te - Andersen, Michael (Kulturstudier, 2014)
Med udgangspunkt i en kulturhistorisk undersøgelse af britisk te-produktion i Assam i det 19. århundrede, behandler denne artikel omstændighederne omkring Assam-tebuskens tilsynekomst og klassifikation som tebusk.