Anmeldelser - Nørby Jochumsen Hundahl, Niclas (Danish Yearbook of Musicology, 2024)
Review of: Henrik Marstal: Kim Larsen: Værsgo. Danske albums, 1; København: Multivers, 2023. Jan Poulsen: Sods: Minutes To Go. Danske albums, 2; København: Multivers, 2023. Michael Gonzalez: Anne Linnet: Marquis de Sade. Danske albums, 3; København: Multivers, 2023. Niels Fez Pedersen: Malk De Koijn: Sneglzilla. Danske albums, 4; København: Multivers, 2023. Nanna Balslev: Natasja: I Danmark er jeg født. Danske albums, 5; København: Multivers, 2023.