Anmeldelser - Rossil, Helen (Danish Yearbook of Musicology, 2024)
Review of: Povl Chr. Balslev: Thorvald Aagaard og Oluf Ring. Danske komponister, 11; København: Multivers, 2021. Christine Canals-Frau: Poul Schierbeck. Danske komponister, 20; København: Multivers, 2024.