Anmeldelser - Rosengren, Henrik (Danish Yearbook of Musicology, 2021)
Review of: Eva Hvidt (ed.): En musiker oplever den europæiske kultur 1900-1939. Paul von Klenaus efterladte erindringer. København: Museum Tusculanums Forlag, 2019.