Anmeldelser - Frandsen Skjelbo, Johannes (Danish Yearbook of Musicology, 2016)
Review of: Ulrik Volgsten: Musiken, medierna och lagarna. Musikverkets idéhistoria och etablerandet av en idealistisk upphovsrätt. Möklinta, Gidlunds förlag, 2012.