Anmeldelser - Nissen, Peter E. (Danish Yearbook of Musicology, 2012)
Review of: Inger Sørensen: Horneman. En kunstnerslægt. Copenhagen: Museum Tusculanums Forlag, 2011. Et venskab. C.F.E. Hornemans korrespondance med Edvard Grieg 1863-1898, ed. Inger Sørensen. Danish Humanist Texts and Studies, 40. Copenhagen: The Royal Library & Museum Tusculanums Forlag, 2011.