Anmeldelser - Michelsen, Morten (Danish Yearbook of Musicology, 2011)
Review of: Tore Mortensen: Fortællinger om jazzen. Dens vej gennem Statsradiofonien, Danmarks Radio og DR. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2010.