Anmeldelser - Oechsle, Siegfried (Danish Yearbook of Musicology, 2011)
Review of: Inger Sørensen (ed.): Niels W. Gade og hans europæiske kreds. En brevveksling 1836-1891. Niels W. Gade und sein europäischer Kreis. Ein Briefwechsel 1836-1891. Danish Humanist Texts and Studies, 36. Copenhagen: Det Kongelige Bibliotek & Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, Museum Tusculanum Press, 2008.