Anmeldelser - Lundberg, Mattias (Danish Yearbook of Musicology, 2011)
Review of: Jette Barnholdt Hansen: Den klingende tale: Studier i de første hofoperaer på baggrund af senrenæssancens retorik. Copenhagen: Museum Tusculanum, 2010.