Anmeldelser - Kube, Michael (Danish Yearbook of Musicology, 2010)
Review of: Carl Nielsen. Klaver- og Orgelværker / Piano and Organ Works, ed. David Fanning and Niels Bo Foltmann. Carl Nielsen Værker / Works, II/12; Copen hagen: Wilhelm Hansen, 2006. Carl Nielsen. Kantater / Cantatas, 2, ed. Lisbeth Larsen and Elly Bruunshus Petersen. Carl Nielsen Værker / Works, III/ 2; Copenhagen: Wilhelm Hansen, 2008. Carl Nielsen. Kantater / Cantatas, 3, ed. Lisbeth Ahlgren Jensen, Lisbeth Larsen and Kirsten Flensborg Petersen. Carl Nielsen Værker / Works, III/3; Copenhagen: Wilhelm Hansen, 2008. Carl Nielsen. Sange / Songs, 1-3, ed. Niels Bo Foltmann, Peter Hauge, Elly Bruuns huus Petersen, and Kirsten Flensborg Petersen (Carl Nielsen Værker / Works, III, 4-6; Copenhagen: Wilhelm Hansen, 2009). Carl Nielsen. Sange. Kommentarer / Songs. Editorial Texts, ed. Niels Bo Foltmann, Peter Hauge, Elly Bruunshuus Petersen, and Kirsten Flensborg Petersen. Carl Nielsen Værker / Works, III, 7; Copenhagen: Wilhelm Hansen, 2009. Carl Nielsen. Juvenilia et Addenda, ed. Lisbeth Ahlgren Jensen and Lisbeth Larsen. Carl Nielsen Værker / Works, IV, 1; Copenhagen: Wilhelm Hansen, 2009.