Anmeldelser - Ajspur, Mie Lotte (Danish Yearbook of Musicology, 2010)
Review of: Henning Urup: Dans i Danmark. Danseformerne ca. 1600 til 1950. Copenhagen: Museum Tusculanum, 2007. Karen Vedel: En anden dans. Moderne scenedans i Danmark 1900-1975. Copenhagen: Multivers 2008.