Anmeldelser - Fjeldsøe, Michael (Danish Yearbook of Musicology, 2010)
Review of: Mogens Andersen: Historien om vor tids musik, ed. Finn Gravesen and Agneta Mei Hytten. Copenhagen: Wilhelm Hansen, 2009.