Anmeldelser - Öhrström, Eva (Danish Yearbook of Musicology, 2009)
Review of: Lisbeth Ahlgren Jensen: Det kvindelige spillerum – fem kvindelige komponister i Danmark i 1800-tallet. København: Multivers, 2007