Anmeldelser - Møller Sørensen, Søren (Danish Yearbook of Musicology, 2009)
Review of: Morten Kyndrup: Den æstetiske relation. Sanseoplevelsen mellem kunst, videnskab og filosofi. København: Gyldendal, 2008.