Anmeldelser - Hvidtfelt Nielsen, Svend (Danish Yearbook of Musicology, 2008)
Review of: Jens Westergaard Madsen: Kreativt klaverstudium. København: Museum Tusculanum Forlag/Københavns Universitet, 2006.