Anmeldelser - Palsmar, Henrik (Danish Yearbook of Musicology, 2008)
Review of: Henrik Glahn: Supplement til Salmemelodien i dansk tradition 1569–1973. Registrant vedrørende melodisamlinger til ‘Den danske Salmebog 2002’ samt rettelser til ‘Salmebogen i dansk tradition 1569–1973’, ed. Inge Bønnerup. København: Forlaget Anis, 2007