Anmeldelser - Fjeldsøe, Michael (Danish Yearbook of Musicology, 2007)
Review of: Greger Andersson and Ursula Geisler (eds.): Fruktan, fascination och frändskap. Det svenska musiklivet och nazismen. Malmø: Sekel, 2006. Henrik Karlsson: Det fruktade märket. Wilhelm Peterson-Berger, antisemitismen och antinazismen. Malmø: Sekel, 2005. Horst Weber and Stefan Drees (eds.): Quellen zur Geschichte emigrierter Musiker / Sources Relating to the History of Emigré Musicians 1933-1950, ii: New York. München: K.G. Saur, 2005.