Anmeldelser - Tvarnø Lind, Tore (Danish Yearbook of Musicology, 2006)
Review of: Audun Myskja: Musik som medicin. Lyd, musik og terapi, transl. Mogens Wenzel Andreasen, København: Borgen, 2005, (orig. edn. Den musiske medicin, Oslo: Cappelens forlag, 1999)