Anmeldelser - Mollerup, Kirsten (Danish Yearbook of Musicology, 2003)
Review of: Dan Lundberg & Gunnar Ternhag: Musiketnologi – en introduktion (Skrifter utgivna av svenskt visarkiv 16). Gidlunds Förlag, Hedemora 2002.