Anmeldelser - Fjeldsøe, Michael (Danish Yearbook of Musicology, 2003)
Review of: Jens Brincker: Det moderne og det ny. Musikhistorier 1890-1950. Systime, Århus 2002. Palle & Ursula Andkjær Olsen: Ny musik efter 1945. Systime, Århus 2001.