Anmeldelser - Broman, Per Olov (Danish Yearbook of Musicology, 2003)
Review of: Claus Røllum-Larsen: Impulser i Københavns koncertrepertoire 1900-1935. Studier i præsentationen af ny, især udenlandsk instrumentalmusik (Danish Humanist Texts and Studies 25). Det Kongelige Bibliotek & Museum Tusculanums Forlag, København 2002.