Anmeldelser - Guldbrandsen, Erling E. (Danish Yearbook of Musicology, 2003)
Review of: Bo Marschner: Zwischen Einfühlung und Abstraktion. Studien zum Problem des symphonischen Typus Anton Bruckners (Studier og publikationer fra Musikvidenskabeligt Institut, Aarhus Universitet VI). Aarhus University Press, Århus 2002.