Anmeldelser - Kaargaard Nielsen, Steen (Danish Yearbook of Musicology, 2003)
Review of: Arvid O. Vollsnes (hovedred.): Norges musikkhistorie. H. Aschehoug og Co., Oslo 1999-2001. Bind IV: 1914-50. Inn i mediealderen, Oslo 2000- Bind V: 1950-2000. Modernisme og mangfold, Oslo 2001-