Anmeldelser - Michelsen, Morten (Danish Yearbook of Musicology, 2002)
Review of: Den danske revy 1930-1940, vol. 1-7. Dacapo DCCD 9808-14, København 2001. Udgivet i samarbejde med Det danske Revymuseum.