Anmeldelser - Kirkegaard, Annemette (Danish Yearbook of Musicology, 2002)
Review of: Dan Lundberg, Krister Malm & Owe Ronström: Musik – Medier – Mångkultur. Förändringer i svenska musiklandskap. Gidlunds Förlag i samarbejde med Riksbankens Jubileumsfond, Hedemora 2000. Eva Fock: Mon farven har en anden lyd. Strejftog i 90’ernes musikliv og ungdomskultur i Danmark. Museum Tusculanums forlag, København 2000.