Anmeldelser - Rørdam Larsen, Charlotte (Danish Yearbook of Musicology, 2002)
Review of: Henrik Marstal & Henriette Moos: Filtreringer. Elektronisk musik fra tonegeneratorer til samplere 1898-2001. Høst & Søn, Gylling 2001. Lars Kjerulf Petersen: Technokultur – musikken, fællesskabet, samfundet. Multivers, Nørhaven 2001.