Anmeldelser - Derkert, Jacob (Danish Yearbook of Musicology, 2002)
Review of: Peter Wang: Affinitet og tonalitet. En analyse af dur-mol-tonalitetens grundspørgsmål. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg 2000.