Anmeldelser - Rotter, Signe (Danish Yearbook of Musicology, 2001)
Review of: Carsten E. Hatting (ed.): C.E.F. Weyse. Symfonier, Bind 1: Symfonier 1 & 2, Bind 2: Symfonier 3 & 4 (Dania sonans IX. Udg. af Dansk Selskab for Musikforskning). Engstrøm & Sødring, København 1998 / 2000.