Anmeldelser - Reinholdsson, Peter (Danish Yearbook of Musicology, 2001)
Review of: Peter Vuust: Polyrytmik og -metrik i moderne jazz. En studie af Miles Davis’ kvintet fra 1960erne. Det jyske Musikkonservatorium, [Århus] 2000.