Anmeldelser - Ternhag, Gunnar (Danish Yearbook of Musicology, 2001)
Review of: Jens Henrik Koudal: For borgere og bønder. Stadsmusikantvæsenet i Danmark ca. 1660-1800. Museum Tusculanums Forlag, København 2000.