Rapporter - Cloos Bojesen, Jakob; Bonde, Anders; Hesselager, Jens; Jensen, Eva Maria; Juellund Jensen, Jesper; Andersen, Mogens; Erler, Annette; Koudal, Jens Henrik; Holgersen, Sven-Erik; Petersen, Nils Holger; Oechsle, Siegfried; Steinskog, Erik; et al. (Danish Yearbook of Musicology, 2001)
Projekter Computeræstetik – udvikling af computerartefakter ud fra et musikæstetisk perspektiv (Jakob Cloos Bojesen) Det mellemværende i musikken (Anders Bonde) Instrumentationsteori og nyere kompositionsmusik (Jens Hesselager) De teologiske aspekter ved århundredeskiftets musik (Eva Maria Jensen) Musikalske normer i popul.rmusik (Jesper Juellund Jensen) Danmarks Radios betydning for den ny musik efter 1945 (Mogens Andersen) Mongolernes musikkultur i Kina (Annette Erler) Musikliv i Europa 1600-1900 (Jens Henrik Koudal) Kongresser Musikpædagogisk forskning og udvikling i Danmark (Sven-Erik Holgersen) The Past in the Present (Nils Holger Petersen) 13. Nordiske Musikforskerkongres ‘New Musicology’ und ‘hermeneutics’ – ein Rückfall? (Siegfried Oechsle) Nordisk Musikkforskerkongres, Århus 2000 (Erik Steinskog) 70 Institutioner Musikforskning ved Nordjysk Musikkonservatorium (Peter Wang) 73