Anmeldelser - Maegaard, Jan (Danish Yearbook of Musicology, 2000)
Review of: Michael Fjeldsøe: Den fortrængte modernisme – den ny musik i dansk musikliv 1920-1940. Forlaget Hr. Nilsson, København 1999.