Rapporter - Alexandru, Maria; Barnholdt Hansen, Jette; Havsteen, Sven Rune; Holt, Fabian; Egeland Hansen, Finn; Michelsen, Morten; Vuust, Peter; Christensen, Erik; Holgersen, Sven-Erik; Kaargaard Nielsen, Steen; Nielsen, Frede V.; Bach, Erik; et al. (Danish Yearbook of Musicology, 2000)
Projekter De ‘store tegn’ i den byzantinske musikalske notation (Maria Alexandru) Den klingende tale (Jette Barnholdt Hansen) Musik og teologi i det 17. århundrede (Sven Rune Havsteen) Cool-traditionen i amerikansk jazz ca. 1927-85 (Fabian Holt) OMIS, et forsknings- og udviklingsprojekt ved Aalborg Universitet (Finn Egeland Hansen) Rockkritik i et historisk og komparativt nordisk perspektiv (Morten Michelsen) Polyrytmiske og polymetriske strukturer i moderne jazz (Peter Vuust) Kongresser Indsigt i den musikalske bevidsthed (Erik Christensen) Forskning med relevans for musikkonservatorierne (Sven-Erik Holgersen) Current Trends in Popular Music Reseach (Morten Michelsen) British Musicological Societies’ Conference 1999 (Steen Kaargaard Nielsen) Institutioner Nordisk Netv.rk for Musikpædagogisk Forskning (Frede V. Nielsen) Musikforskning ved Det jyske Musikkonservatorium (Erik Bach og Peer Birch) Musikforskning ved Det Fynske Musikkonservatorium (Bertel Krarup og Per Erland Rasmussen)