Anmeldelser - Kullberg, Erling (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
Review of: Niels Krabbe (ed.): Symfonien er død – musiken leve og andre essays af Knudåge Riisager. Med indledning af Sven Erik Werner og bibliografi over Riisagers litterære arbejder. Det Kongelige Bibliotek, København 1997. Knudåge Riisager: Slaraffenland Suites I & II, Tolv med Posten, Darduse, Concertino per tromba. Håkan Hardenberger (trompet), Helsingborg Symfoniorkester, Thomas Dausgaard (dirigent). Marco Polo/dacapo 8.224082. Knudåge Riisager: Divertimento, Serenade, Sonata, Variations. Det Kgl. Kapels Strygekvartet, Den skandinaviske Blæserkvintet. Marco Polo/dacapo 8.224081. Knudåge Riisager: Etudes, Qarrtsiluni, Erasmus Montanus Overture. Radiosymfoniorkestret, Gennady Rozhdestvensky (dirigent). Chandos CHAN 9432.