Anmeldelser - Falcon Møller, Dorthe (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
Review of: Erling Møldrup: Guitaren. Et eksotisk instrument i den danske musik. Optegnelser om guitarens historie i Danmark indtil 1960. Edition Kontrapunkt, København 1997. Inkl. 1 cd: The Danish Classical Guitar, Erling Møldrup (guitar), Edition Kontrapunkt, EK 6001.