Anmeldelser - Sass Bak, Kirsten (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
Review of: Henning Bro Rasmussen: Kirkesanger og landsbyorganist. Om den seminarieuddannede lærer som kirkemusikalsk medarbejder gennem 200 år. Om dansk salmesang. Om sanginspektionen 1859-1970, red. af Tage Kampmann, Frede V. Nielsen og Vagn Skovgaard-Petersen. Odense Universitetsforlag, Odense 1998.