Anmeldelser - Ahlgren Jensen, Lisbeth (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
Review of: Thomas Holme Hansen, Bo Marschner og Carl Chr. Møller (eds.): Festskrift til Finn Mathiassen 1928 – 2. III – 1998. Musikvidenskabeligt Institut, Aarhus Universitet 1998.