Anmeldelser - Hatting, Carsten E. (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
Review of: Per Kynne Frandsen, Svend Prip og Claus Røllum-Larsen (eds.): Dansk Orgelkultur. Det Danske Orgelselskab 1970-1995. Det Danske Orgelselskab, København [1997].