Anmeldelser - Holme Hansen, Thomas (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
Review of: Mette Müller og Lisbet Torp (eds.): Musikkens tjenere. Instrument – Forsker – Musiker (Meddelelser fra Musikhistorisk Museum og Carl Claudius’ Samling VI: 1898-1998). Musikhistorisk Museum og Museum Tusculanums Forlag, København 1998.