Anmeldelser - Koudal, Jens Henrik (Danish Yearbook of Musicology, 1998)
Review of: Ernst Verwohlt (ed.): Musik i Roskilde – fra jødeharpe til festival. Historisk årbog for Roskilde amt 1996/97. Historisk Samfund for Roskilde amt, Roskilde 1997.