Anmeldelser - Hvidt, Eva (Danish Yearbook of Musicology, 1998)
Review of: Mogens Andersen, Niels Bo Foltmann og Claus Røllum-Larsen (eds.): Festskrift Jan Maegaard. Engstrøm & Sødring, København 1996.